CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN     CURSUSSEN VOOR KINDEREN     LEZINGEN     RONDLEIDINGEN     REIZEN     SCHOOLPROJECTEN     PUBLICATIES     ARCHEOLOGISCH ONDERZOEK

 

 

Reizen

Startpagina

 

Home     Nieuws     E-mail   

REIZEN

REIZEN

Egyptologe/archeologe Hendrikje Nouwens leidt regelmatig culturele reizen, bijvoorbeeld naar Egypte, Jordanië of Tunesië. Tijdens deze volledig verzorgde (rond)reizen krijgt u op de diverse archeologische vindplaatsen en in de musea een uitgebreide uitleg over de bezienswaardigheden.

In de reizen die door Per-Anch naar de verschillende bestemmingen worden aangeboden, staat telkens een ander thema of gebied centraal. Daarbij kunt u denken aan een thematische piramidereis, een reis door de fascinerende westelijke Egyptische woestijn met zijn prachtige en afwisselende landschappen, een rondreis door Jordanië langs alle belangrijke bezienswaardigheden of een cruise over het Nassermeer. Of wat te denken van een reis door Tunesië, waarbij u kennis maakt met het rijke culturele erfgoed van dit zonnige land?

De reizen worden uitgevoerd in samenwerking met New Isropa, een organisatie die al meer dan 30 jaar reizen naar het Midden Oosten organiseert en garant staat voor kwaliteit. Tijdens de reizen verblijft u waar mogelijk in hotels met 4 of 5 sterren en wordt u vervoerd in een luxe touringcar.

De programma’s voor de diverse reizen, waarvan u hier een voorproefje aantreft, worden met zorg samengesteld, waarbij maatwerk geleverd kan worden en rekening gehouden wordt met de specifieke wensen van de deelnemers in de groep. Voorafgaand aan de reizen wordt een reisbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst kunnen de reizigers met elkaar kennismaken en wordt het reisprogramma doorgenomen. Verder wordt een aantal praktische zaken besproken, ten aanzien van bijvoorbeeld geldzaken, kleding en specifieke reisbenodigdheden. Alle reizigers ontvangen bovendien een reissyllabus, waarin de nodige achtergrondinformatie te vinden is over de bezienswaardigheden in het gebied van bestemming.

Voor meer informatie, prijzen en aanmeldingen voor de reizen die door Per-Anch worden aangeboden, graag contact opnemen met Hendrikje Nouwens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.