CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN     CURSUSSEN VOOR KINDEREN     LEZINGEN     RONDLEIDINGEN     REIZEN     SCHOOLPROJECTEN     PUBLICATIES     ARCHEOLOGISCH ONDERZOEK

 

 

Rondleidingen

Startpagina

 

Home     Nieuws     E-mail   

RONDLEIDINGEN

Per-Anch verzorgt jaarlijks verschillende rondleidingen in musea in binnen- en buitenland. Onder deskundige leiding bezoekt u, bijvoorbeeld ter afsluiting van een cursus, lezingencyclus of schoolproject, een tentoonstelling of een vaste opstelling in een museum met een Egyptische collectie, zoals het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, het Allard Pierson museum te Amsterdam of de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis te Brussel.

 

Instellingen, verenigingen of particulieren kunnen een door Hendrikje Nouwens verzorgde rondleiding aanvragen. Hierbij kan maatwerk geleverd worden, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke wensen van de groep. Zo kan het thema in overleg worden bepaald en kunnen de rondleidingen op verschillende niveaus gegeven worden (kinderen, volwassenen, beginners of gevorderden), waarbij er meer of minder voorkennis wordt verondersteld.  Een rondleiding duurt gemiddeld twee uur, waarbij het maximum aantal deelnemers twintig personen bedraagt.

 

Voor meer informatie, prijzen en aanmeldingen voor een rondleiding in een museum, graag contact opnemen met Hendrikje Nouwens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.